Al Mele geeft lezing in Gent over vrije wil, hersenwetenschap en bewustzijn

Al(fred) Mele, de Amerikaanse filosoof en auteur van Free: Why science hasn’t disproved free will (2014) geeft een lezing over vrije wil, hersenwetenschap en bewustzijn op 28 augustus. Deze heeft plaats in Leslokaal 4.3 van Faculteit Psychologische en Pedagogische Wetenschappen (PPW), Dunantlaan 2, Gent om 15u. Mele staat uitermate sceptisch tegenover het vrije wilscepticisme.  Voor open geesten! [titel en abstract]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s