Twee nieuwe Consequent-activiteiten op komst

Twee nieuwe Consequent-activiteiten komen eraan.

Op zondagmorgen 6 mei is er een tweede Café Matinée over schuld en verantwoordelijkheid. In onze Café Matinée onderzoeken we posities en argumenten in het vrije wildebat. Thema van deze aflevering: wat met schuld en verantwoordelijkheid als een vrije wil niet bestaat? We brengen dit debat opnieuw op een eigenzinnige maar interactieve wijze.

Op zondagmorgen 3 juni is er een lezing van Jan Kersschot over non-dualiteit en vrije wil. Non-dualiteit betekent “niet-tweeheid”. De werkelijkheid, die zich als tweevoudig (duaal) aan ons schijnt voor te doen, is in essentie non-duaal. Eén van die programma’s waar non-dualiteit een vraagteken bij plaatst is het geloof een persoon te zijn met vrije wil.We onderzoeken de overlap tussen non-duaal denken en vrije wilscepticisme.

Voor meer informatie en inschrijving, ga naar de activiteitenpagina van onze site. Link naar [activiteiten]

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s