Jaarverslagkrant Moderator 2017

Vorige week verscheen de kersverse jaarverslagkrant van Moderator, forum voor herstelrecht en bemiddeling in Vlaanderen. De krant + poster geven een overzicht van de activiteiten en resultaten van 2017. Met een opiniestuk van Ivo Aertsen, een getuigenis van Annemie Van Camp die sprak met de moordenaar van haar broer, en heel veel nieuws over internationale werking en samenwerking. Onmisbaar voor wie op de hoogte wil zijn van de herstelrechtfilosofie in Vlaanderen. Link naar krant [krant] en link naar poster [poster]

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s