Barbara Ehrenreich ontvangt Erasmusprijs

Barbara Ehrenreich, la grande dame van de Amerikaanse sociologie, krijgt eind deze maand de prestigieuze Erasmusprijs in Amsterdam. In al haar werk onderzoekt ze het Grote Amerikaanse Falen om de kloof tussen arm en rijk te dichten. De Groene Amsterdammer heeft deze week een lang interview met haar. De perfecte voorbereiding op onze Café Matinée van 2 december over onvrije wil en sociale rechtvaardigheid. [link naar interview] [link naar Café Matinée 2 december]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s