Moderator blikt terug en viert feest

Moderator, het initiatief voor dader-slachtofferherstel in Vlaanderen blikt terug op het voorbije jaar 2018. In de Moderator-jaarverslagkrant [link] leest u interviews, getuigenissen, projectbeschrijvingen. De poster [link] geeft u een globaal en cijfermatig overzicht van datzelfde jaar. De jaarfiche [link] ten slotte werpt een blik op de werking van de bemiddelingsdienst te Oost-Vlaanderen. Onlangs verscheen een artikel in Leef, het magazine van CM. Dit artikel [link] werpt een blik op de werking van het Herstelfonds. Verder besteedde Radio 1 op 3 mei aandacht aan het beroep als slachtoffer-daderbemiddelaar. Herbeluisteren kan via [link]. In het gesprek hoort u vermelding van een feest op vrijdag 7 juni 2019 ter legenheid van 20 jaar Moderator in Leuven. Inschrijven kan via [link].

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s