24 september: het grote onvrije brein-debat: Dirk De Ridder en Steven Laureys

“Is vrije wil een illusie? Persoonlijk vind ik die gedachte heel moeilijk te aanvaarden”, zo noteerde Steven Laureys in zijn Ons briljante brein. “Dan kun je criminelen als Kim De Gelder of Marc Dutroux niet opsluiten.” Dirk De Ridder, neurochirurg, ervaart die moeilijkheid en vrees niet. Hij weet zelfs welke hersengebieden die misleidende illusie opwekken. Meer tegengesteld kunnen opinies van wetenschappers over een belangrijk topic niet zijn.  Hoogtij voor een debat tussen deze twee Vlaamse neurogiganten. Precieze details volgen, maar blokkeer dinsdagavond 24 september in je agenda!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s