Kunnen nieuwe sekstechnologieën pedofielen helpen? een debat in Antwerpen

Op dinsdagavond 15 mei vindt in Antwerpen (Thomas More Hogeschool) de vijfde editie van de PsycEvents Go Forensic! plaats. Tijdens deze lezing- en debatavond willen wij een debat op gang brengen over pedofilie. Hierbij willen we voornamelijk stilstaan bij de vraag of nieuwe technologieën (o.a. virtuele beelden en realistische seksrobots) bij pedofiele personen ingezet kunnen worden ter bevordering van hun eigen welzijn en ter preventie van seksueel kindermisbruik.

Vier sprekers zullen tijdens de PsycEvent hun reflecties over het thema geven: Gabriël Levi (pseudoniem, pedofiel), Minne De Boeck (criminoloog), Eric Van Beek (seksuoloog) en Jan Verplaetse (moraalfilosoof). Het debat zal geleid worden door Ihsane Chioua Lekhli (De zevende Dag).

Meer info en inschrijving op volgende link [link]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s