Leestip: Jurriën Hamers nieuwe filosofie van de vrije wil

Jurriën Hamer schreef een boek over de mythe van de vrije wil, en welke gevolgen dit voor mens en samenleving heeft. Verwacht geen diepgravende analyse van begrippen, argumenten of bezwaren. Het boek is in de eerste plaats een goed en vlot geschreven kennismaking met het vrije wilscepticisme. De auteur is filosoof en jurist, promoveerde aan de Universiteit van Utrecht en werkte aan de London School of Economics. Waarom schurken pech hebben en helden geluk (2021) verscheen bij De Bezige Bij. Prachtige titel, niet?

https://www.debezigebij.nl/boek/waarom-schurken-pech-hebben-en-helden-geluk/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s